woensdag 22 december 2010

TOTPII


Gisteravond maar weer eens gekeken naar de Kerstspecial van Top Of The Pops II, op BBC2. Zo nu en dan wel grappig, vooral door het ironische commentaar en de grote herkenbaarheidsfactor, hoewel ik aan de andere kant het playbacken een tamelijk raar fenomeen vind, het is pure nep, goedkoper én voor luie muzikanten een uitkomst maar als je er nuchter over nadenkt ... waar sláát het op. Vroeger lieten ze het wat makkelijker zien, artiesten die de tekst slecht kenden en maar wat meebrabbelden met hun eigen muziek of soms ook wel expres hun best niet deden, wel zo eerlijk misschien ....
Ook elders is er gelegenheid te over om Kerstmuziek te beluisteren zowel bij de NRC als Het Parool  en het  Haarlems Dagblad kan je terecht voor lijstjes en artikelen en recensies, mét filmpjes en verwijzingen naar Spotify..
En dan aanstaande vrijdag publiceren we op deze blog Biebsounds de Kerstfavorieten van het bibliotheekpersoneel, bekende en onbekendere nummers en natuurlijk van Ingeborg een behoorlijk obscuur nummer, helaas zo obscuur dat het niet als geluidsfragment te vinden was, maar kijk uit naar de afbeelding van het hoesje!!
Maar misschien heb je net als Lady Gaga, een hekel aan het hele Kerstcircus ....
Speciaal voor jou dit nummer!



;-)
(Roel)

Geen opmerkingen: