woensdag 27 februari 2008

Haast u!!!


Er zijn weer kaartjes te krijgen voor het optreden van Voicst in het Patronaat. De kleine zaal waar het concert aanvankelijk zou plaatsvinden was duidelijk té klein, binnen no time uitverkocht. Verplaatsen dan maar, naar de grote zaal. Het zat er eigenlijk ook wel in na de overweldigende ontvangst van de nieuwe cd "A tale of two devils".

Volkskrant: Het blijft overal Voicst: stekelig en vaak gejaagd, maar altijd met gevoel voor een pakkende melodie (High As An Amsterdam Tourist, Feel Like A Rocket). Frontman Tjeerd Bomhof schudt melodielijnen uit zijn mouw die je na twee platen al als 'typisch Voicst' identificeert.Van ADHD-bandje tot intelligente, maar toegankelijke gitaarband. Voicst heeft het 'm geflikt.

Kindamuzik: Verdomme, ze hebben het geflikt. Voicst komt met een opvolger die het debuut 11-11 ruimschoots overtreft. Een plaat vol pop, energieke gitaarsongs en een paar oprechte ballads met en voor gevoelige snaren.

Parool: Gaat 2008 het jaar van Voicst worden? Met nog ruim elf maanden te gaan lijken de tekenen alvast veelbelovend. De Amsterdammers triomfeerden op het Noorderslagfestival, hun nieuwe single Everyday I work on the road is een megahit op 3FM en het tweede Voicst-album, dat ruim een week geleden verscheen, overtreft hun debuutplaat op adembenemende wijze.

Oor: ADHD-rock. Die term zullen we vanaf nu niet meer in de buurt van de naam Voicst terugzien. Jarenlang gold het als de perfecte beschrijving voor dit Amsterdamse trio, dat met zijn catchy rocksongs en energieke optredens uitgroeide tot een van Nederlands beste livebands.

....en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar wat hebben we allemaal aan dit verbale geweld? Gewoon gaan aanstaande vrijdag: LIVE IS LEUKER! (TH)

Geen opmerkingen: