donderdag 1 november 2007

Dromen


Dromen doen we allemaal. Maar zíngen over onze dromen? Dat doet het Heemsteeds Droomkoor. Dromen is namelijk het thema van het eerste meeschrijfproject van Stichting Muziekprojecten Pablo Neruda. De Stichting Muziekprojecten Pablo Neruda stelt zich ten doel het gedachtegoed van deze bijzondere dichter/staatsman in een muzikaal/concertante vorm voor een breed publiek toegankelijk te maken. Velen gingen in op een uitnodiging medio vorig jaar om voor dit project liedteksten of ideeën daarvoor aan te leveren. Al dan niet met behulp van professioneel tekstschrijver André Rooijmans kwamen zo bijzondere, zeer persoonlijke teksten tot stand waarvan componist Cees Thissen prachtige liederen heeft gemaakt.
Het resultaat: Een avondvullende voorstelling voor een groot gemengd koor, twee solisten en een acteur. Muzikale ondersteuning voor deze gerust uniek te noemen productie wordt verzorgd door het Symfonie Orkest Haerlem.
De voorstellingen zijn op vrijdag 14 en zondag 16 december in de Bavokerk, Binnenweg 138 in Heemstede en op vrijdag 18 januari en zondag 20 januari in de Dominicuskerk, Spuistraat 12 in Amsterdam.
Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij KlassikaZ, Kruisstraat 31, Haarlem, bij Blokker Boekhandel, Binnenweg 138, Heemstede, en bij Wijnhandel en Slijterij In de Gevulde Flesch, Binnenweg 22, Heemstede. U kunt ook kaarten bestellen via het Amsterdams Uitburo .
(RK)

Geen opmerkingen: