dinsdag 29 april 2008

Radio, teevee, live!!!!



RADIO
Geen zin in de hully gully, het reuzenrad of een andere kermisattractie en haat je rommelmarkten? Maar...hou je van punk? Dan zit je goed met Koninginnedag. Gewoon thuisblijven, radio aan en genieten. Leon Verdonschot, schrijver van dat nieuwe boekje "De beste muziekverhalen van 1945 tot nu" (binnenkort in onze collectie te vinden) draait van 9.00 tot 12.00 zijn complete punkverzameling. Mark van der Molen belicht de jaren negentig punk van 12.00 tot 14.00. Dan volgt het hoogtepunt van de dag: de Punk 40. De 40 beste punkplaten allertijden gepresenteerd door Marco Roelofs van de Heideroosjes. Kijk voor de precieze programmering op Kink Fm.

TELEVISIE
3 mei "De Nacht van de Nederpop" op Nederland 3. Zoals eerder op deze blog te lezen viel bestaat de Nederlandse popmuziek een halve eeuw. De NPS zendt een marathonprogramma uit met bijzondere live registraties, obscure interviews, clips.....dit alles onder de bezielende leiding van Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis.
Bron: Nacht van de popmuziek

LIVE
Bevrijdingspop Haarlem is echt het toefje op al deze gebeurtenissen, want "Live is Leuker".
Wat is er dit jaar allemaal te zien en te horen? Zullen we maar meteen met de Haarlemse vertegenwoordigers beginnen: Schizoid LLoyd, Silkstone en Alain Clark. Eigenlijk is Alain natuurlijk de klapper van de avond. Hij sluit dan ook het "feestje met betekenis" af. Nog wat namen: Eva de Roovere, Juliette & The Licks, Joan Armatrading . En nu maar hopen op goed weer!!!!
Voor verdere info: Bevrijdingspop Haarlem

Geen opmerkingen: