woensdag 2 april 2008

Winnaar Rob Acda Award


De jury heeft Schizoid Lloyd aangewezen als de winnaar van Rob Acda Award 2008. Het publiek koos Purple Panic als winnaar. En Berbera van den Hoek is de winnaar van de Rob Acda Foto Award.

Afgelopen vrijdag 28 maart was de finale van de Rob Acda Award in het Patronaat. Uit de vijf bands (Usquaire, Dioomen, Double Cross, Purple Panic en Schizoid Lloyd) die het tot de finale geschopt hadden koos de jury Schizoid als winnaar vanwege de orginaliteit, de uitstekende instrumentbeheersing, de variatie en de dynamiek. Mits nog een beetje bijgeschaafd en wat theatraler en ziet de jury een veelbelovende toekomst voor de band.

Naast natuurlijk de nodige publiciteit krijgt Schizoid Lloyd een fotoshoot met Berbera van den Hoek - winnaar van de Rob Acda Foto Award -, een voorprogramma in het Patronaat, het openingsoptreden van Bevrijdingspop 2008, twee dagen studiotijd bij Studio Zeezicht, een backdrop op maat van Banmerchandise.nl, waardebonnen van Music Maniacs en korting op materiaalhuur bij Showrent.


schizoidlloyd.jpg

Publieksprijs voor Purple Panic
Ook het publiek mocht weer zijn eigen winnaar kiezen. Dit keer door middel van het superstijl stem-systeem. Met zijn stempas kon iedere bezoeker op zijn favoriete band stemmen bij één van de stempalen in de zaal. Purple Panic kreeg van het publiek de meeste stemmen en wint hiermee een optreden op het Artquake Festival en 50 bandshirts.
bron: Haarlem Cultuur


Geen opmerkingen: