maandag 10 december 2007

And the winner is........


In de Melkweg en in Paradiso in Amsterdam hebben zaterdag 8 december de finales van de 23e editie van de Grolsch Grote Prijs van Nederland plaatsgevonden. Er zijn vier finales gehouden en wel in de genres singer-/songwriter, pop/rock, hiphop/Rnb en dance/producer. De singer-songwriters die in de finale aantraden zijn Pien Feith, Leine, Joep Berkenbosch, Jodymoon, Fuck The Writer en Ana Criado. In pop/rock deden de volgende bands mee: Viberider, Kings Of The Day, Girls, Good Dog Happy Man, Clueless en A Silent Express. Finalisten in het genre hiphop/Rnb: Skenkie, Kleine Jay, Ghetto Flow, Ganza, Dio en Bizz Banascus. In dance/producer: Minz, Shirazi, Matik, Krause, Infinitize en Arjuna Schiks.

And the winner is.........
Categorie singer-/songwriter: Leine
Categorie pop/rock: Good Dog Happy Man
Categorie hiphop/Rnb: Kleine Jay
Dance/producer: Matik

En wat levert het winnen van zo'n prijs nu eigenlijk op?
Onder andere 5000 euro, een jaar professionele coaching, vele optredens, studiotijd, een videoclip, vinyl, een releaseparty en.........eeuwige roem!

Is dit lot de winnaars van vorig jaar ook beschoren? The Kevin Costners zijn in ieder geval met één nummer te horen op de nieuwe verzamel cd van Excelsior - Fine fine music vol. 2 (binnenkort in de collectie).

(TH)

Geen opmerkingen: