dinsdag 21 augustus 2007

Summer of love



Waar denk je aan als je deze kop ziet? Peace, love en vooral muziek. Popmuziek! Het mag dan 40 jaar geleden zijn, deze "Summer of love" leeft nog steeds. Kranten, tijdschriften, tentoonstellingen... we krijgen er geen genoeg van. De zomer is bijna over, in Roozendaal wordt nog volop doorgezomerd. Met de tentoonstelling "Blommenkinders, een muzikale trip door de 60's en 70's" heeft het Museum Tongerlohuys een publiekstrekker. De opening (een love-in onder bezielende leiding van Armand) gemist? Er is nog genoeg moois te zien en te horen. De nadruk ligt op een collectie plaathoezen, er zijn bewegende beelden, attributen, publicaties en optredens. Zo is er op 23 september het "BlommenBeat" festival met als hoofdact Focus en op 29 september "Blommenblues" met o.a. Cuby & the Blizzards en een bluesroute in de kroegen van de binnenstad.
En zeg nou niet, ouwe koek! Je kinderen vinden het vast ook leuk om te zien wat een "maffe, onwijs te gekke, far out" tijd dit was. Enne, laat het even weten als je geweest bent.
Dit soort tips, opvallende nieuwe uitgaven van cd's, dvd's, boeken, concertverslagen en wat dies meer zij, kun je ook verwachten op deze blog.
Deze werd je aangeboden door Ties Huijing, medewerker populaire muziek.

meer informatie vind je op: www.blommenkinders.nl
www.tongerlohuys.nl exposities/verwacht

Geen opmerkingen: