woensdag 26 mei 2010

Pinkpop time!


Het is weer zover.....Pinkpop 2010. Zin in een voorpreufje: de bieb heeft het in huis!
Het weer lijkt mee te gaan vallen dit jaar, nou ja meevallen. De temperatuur is goed, zou wel het hele regenassortiment bij me steken! Wat mij betreft, lekker op de bank voor de buis (Cultura 24).
Kijk hier voor de programmering.
(TH)

5 opmerkingen:

Edo Postma zei

Ik zat vol spanning voor de buis dit weekend, terugdenkend aan die editie waar ik mijn vrouw ontmoette. Helemaal niks te zien. Is het verplaatst naar een week later. Weten jullie waarom?

Razende Roeltje zei

Ik begrijp dat dat is omdat ze dan grotere acts kunnen laten spelen, kijk maar op http://www.kaartjesentickets.nl/muzieknieuws/2-festivals/90-pinkpop-2010

vuurziel zei

Dit is een verlate reactie voor Joop om hem te danken voor de heerlijke muziek die ik hoorde op de biebsounds van eene tijd geleden, de Swinging Safari, Johnny Halliday (al bijna vergeten tot ik het weer hoorde, ik was toen 13 of zo..en natuurlijk ook de fire of love, heerlijk, allemaal.

vuurziel zei

O,O,O, wat een misser/blunder, nu heb ik Razende Roel diep, diep gekwetst, Me Culpa, Mea Culpa, Mea Maxima Culpa. Wil je het me alstjeblieft vergeven dat ik Joop ten onrechte heb bedankt voor muziek die JIJ er voor ons zo mooi en vals nostalgisch op hebt gezet!

Razende Roeltje zei

Nou ... vooruit dan maar, voor deze ene keer, maar laat het niet weer gebeuren!!