woensdag 3 juni 2009

Visbakfestival!


Het Visbakfestival is een strandpopfestival in Wijk aan Zee voor diverse bekende bands. Maar ook minder grote bands zijn tijdens het festival te zien zoals o.a. mijn band Probation.
Na 1 van onze optredens werd Probation gevraagd om als band uit de regio op te treden op de Timboektoe Regiorock Stage.Dit is natuurlijk een eer die we niet aan ons voorbij laten gaan.
De band bestaat uit 4 leden: Amelia Groen zang, Rory Groeneveld basgitaar, Wesley Mulder elektrische gitaar en Sammy Does drums. We zijn nu ongeveer 2 jaar bij elkaar in deze formatie. We spelen covers, maar hebben ook een aantal eigen nummers.
Probation is samen met 4 andere bands genomineerd voor de Visbak Award. De band, door een jury beoordeeld, die het meest aanspraak maakt op de titel 'aanstormend talent' gaat er met deze geldprijs van 500 euro vandoor (te besteden aan de ontwikkeling van de band).

Genomineerd voor dit jaar zijn: Satisfaction Injection, Spine Echo, Probation, Wonderful World & The Hype.

Het Visbakfestival zal plaatsvinden op zondag 7 juni en wordt om 1 uur geopend door Probation. Daarna staan op het programma onder veel meer bands als De Staat en Room Eleven. De toegang is 5 euro in de voorverkoop, en 7.50 op de dag zelf. Het zal een gezellige dag worden vol met muziek en hopelijk zit het weer ook mee. Al met al zal het een fantastische dag worden.

Sammy Does

Geen opmerkingen: